MBVO activiteitenaanbod, waaronder sportieve activiteiten

Mocht het sportaanbod binnen de gemeente Woerden (zie Beweegwijzer) niet meer passend voor u zijn, dan worden er ook sportieve en recreatieve activiteiten voor senioren aangeboden. Dit is het aanbod Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO). Alle activiteiten zijn erop gericht om actief mee te kunnen blijven doen in de samenleving en anderen te ontmoeten, het liefst in eigen wijk, buurt of dorp. De activiteiten worden begeleid door vrijwilligers of door gespecialiseerde vakdocenten. 

De activiteiten die worden aangeboden zijn divers: van werelddansen en gymnastiek, tot bowls en klaverjassen. Er is voor ieder wat wils! Ook mensen die beperkingen ondervinden, bijvoorbeeld omdat ze niet meer zo snel of mobiel zijn, zijn van harte welkom!

Sinds enkele maanden wordt het MBvO aanbod geco√∂rdineerd door Buurtwerk Woerden. In het verleden werd dit geco√∂rdineerd door Welzijn Woerden. Op dit moment staat er nog een overzicht van de activiteiten op de website van Welzijn Woerden, zie https://www.welzijnwoerden.nl/activiteiten .
De kans bestaat dat dit overzicht niet meer actueel is. Om zeker te weten dat de door u gewenste activiteit op de genoemde dag en tijd worden aangeboden, kunt u het beste contact opnemen met de docent die genoemd is bij de activiteit of met Rolf de Jong, projectleider Buurtwerk Woerden. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zodra er een nieuw overzicht beschikbaar komt van Buurtwerk met actuele gegevens van alle activiteiten, zullen wij deze uiteraard plaatsen. 


MBVO

 

0
0
0
s2sdefault

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media