MBVO activiteitenaanbod, waaronder sportieve activiteiten (70+)

Mocht het sportaanbod binnen de gemeente Woerden (zie Beweegwijzer) niet meer passend voor u zijn, dan worden er ook sportieve en recreatieve activiteiten voor senioren aangeboden. Dit is het aanbod Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO). Het MBvO aanbod wordt in Woerden geco√∂rdineerd door Buurtwerk Woerden. 

Alle activiteiten zijn erop gericht om actief mee te kunnen blijven doen in de samenleving en anderen te ontmoeten, het liefst in eigen wijk, buurt of dorp. De activiteiten worden begeleid door vrijwilligers of door gespecialiseerde vakdocenten. 

De activiteiten die worden aangeboden zijn divers: van werelddansen en gymnastiek, tot bowls en klaverjassen. Er is voor ieder wat wils! Ook mensen die beperkingen ondervinden, bijvoorbeeld omdat ze niet meer zo snel of mobiel zijn, zijn van harte welkom!

Als u op zoek bent naar een leuke activiteit, kunt u het beste contact opnemen met de docent die genoemd is bij de activiteit op de website www.beweegwijzerwoerden.nl of u kunt contact opnemen met Rolf de Jong, projectleider Buurtwerk Woerden. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zodra er een totaaloverzicht beschikbaar komt van Buurtwerk met actuele gegevens van alle activiteiten, zullen wij deze uiteraard plaatsen. 

 

0
0
0
s2sdefault

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media