Verenigingsondersteuning op maat

Als Beweegteam zijn we actief bij diverse verenigingen op basis van projecten en aanvragen vanuit de vereniging. In het verleden hebben we hiervoor uitvragen gedaan bij de verenigingen om hen de mogelijkheid te geven hun wensen en interesses voor ondersteuning en inzet vanuit het Beweegteam kenbaar te maken.

In 2019 gaan we de verenigingsondersteuning anders inrichten. In het nieuwe seizoen willen wij verenigingen aan elkaar koppelen en good practises tussen de verenigingen uitwisselen. De verbindingen kunnen worden gelegd per thema en afhankelijk van de wensen van de verenigingen. Door elkaar persoonlijk te ontmoeten of door eens mee te kijken bij een andere club, kunnen jullie meer bereiken en hoeven jullie zelf niet opnieuw het wiel uit te vinden.

Heeft u een project binnen de vereniging waar u trots op bent? Bijvoorbeeld een succesvol buddysysteem, een aantrekkelijk sponsorbeleid of een goed vrijwilligersbeleid? Of heeft u juist behoefte om te sparren met andere verenigingen, knelpunten te bespreken met andere besturen en van elkaars ervaringen te leren? Laat het ons dan weten!

Wilt u hieraan deelnemen, neem dan contact op met het Beweegteam, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel / app ons via 06 - 58 77 24 02

Flyer verenigingsondersteuning

0
0
0
s2sdefault

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media