Lokaal Sportakkoord

Het Sportakkoord voor Woerden maken we samen! 

De definitieve versie van het Lokale Sportakkoord van Woerden is afgerond!
> Klik hier om het Lokale Sportakkoord van Woerden te lezen en/of te downloaden. 

Op dinsdag 8 december is het Lokaal Sport Akkoord ondertekend door meer dan 35 sportaanbieders in Woerden. Omdat het fysiek helaas niet mogelijk was om bij elkaar te komen vanwege de corona maatregelen, is het akkoord digitaal ondertekend waarbij de deelnemers symbolisch hun pen voor de camera hebben laten zien. 

Ons lokale akkoord kent 4 deelakkoorden:
· Structurele samenwerking sport- en beweegaanbieders
· Sportaccommodaties en beweegvriendelijke omgeving
· Vaardig bewegen voor (jonge) kinderen
· Werving en behoud van senioren

In de digitale bijeenkomst zijn per deelakkoord de aanvoerder(s), spelers en supporters al kort besproken. De verschillende werkgroepen per deelakkoord komen nu onderling samen om de vervolgstappen te gaan zetten. 
Op deze website plaatsen wij de notulen van die bijeenkomsten van de werkgroepen, zodat iedereen mee kan lezen met de ontwikkelingen, en nog kan aanhaken als hij/zij dat wil. 
 
Het LSA is een levend document, meedenken en meedoen is binnen alle deelakkoorden altijd mogelijk! 
Heeft u interesse om deel te nemen of meer informatie te ontvangen? Neem dan contact op met Rita Zwiers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u meer weten over waarom er een Lokaal Sportakkkoord is, wat het precies is en/of voor wie het Lokale Sportakkoord is bedoeld? Lees dan hier verder! 

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!