Vereniging in de school

Wat is het een leuke afwisseling van de lessen op school, als er eens een andere docent voor de klas staat! Een ''echte trainer'' van een sportvereniging die zijn eigen sport komt geven en met enthousiasme en passie voor zijn sport, zijn eigen verhaal staat te vertellen... dat maakt echt indruk! Bij 'Vereniging in de school' worden sportverenigingen en scholen aan elkaar gekoppeld en geeft de sportvereniging een clinic of workshop aan de leerlingen. De school haalt zo een professional in huis en de sportvereniging probeert leerlingen enthousiast te maken voor de sport. 
De lessen hoeven overigens niet altijd op de school zelf te worden gegeven. In het primair onderwijs is dit waarschijnlijk wel handiger, in verband met de veiligheid van de kinderen. Maar in het voortgezet onderwijs kan de sportvereniging ook met de school afspreken om de lessen op de eigen sportlocatie te geven en mogelijk ook op een ander tijdstip, bijvoorbeeld buiten de reguliere schooltijden. 

De onderstaande verenigingen hebben bij ons aangegeven dat ze ervoor open staan om benaderd te worden door de scholen om clinics te verzorgen. Scholen kunnen zelf contact opnemen met de genoemde contactpersonen om de mogelijkheden te bespreken.

Vereniging  Contactpersoon  Mailadres
Atletiekvereniging AV Clytoneus Lennart Kleinjans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Basketbalvereniging Blue Drakes Jeroen Nap  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Biljartvereniging Acquit Ron Langereis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bootcamp By Voorn Kafel Voorn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bootcamp Saskia van den Brink Saskia van den Brink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bootcamp voor de jeugd Miranda van Spijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bootcamp voor mij Jan Horstink  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Casca Dura Academy - Capoeira
Braziliaanse vechtkunst; mix van gevecht, acrobatiek, muziek
Rianne Furtado Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coachen in Contact (combinatie les boksen/yoga
of alleen yoga; zie 'Expressieles')
Anne Boumans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dance Academy Woerden Maaike van Brienen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dansklub Promenade - stijldans + latin Ronald Stodel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dansschool Attitude '54 (tegen vergoeding + kleine groep) Lisa van den End Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Duikteam Woerden Ad Vernet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fast Forward Sports - freerunnen Pepe Pont Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fitness ByAnnemieke (tot 15.30 uur) Annemieke Koopmans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fitness Fit 2 Go Woerden Wouter Worst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fitness Randolf van Wijngaarden (personal trainer) Randolf van Wijngaarden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fitness Sol Sport Woerden  Peyman Nematipoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fitness VEPT - boksen + coaching Arjan van Eerten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Frisbee Woerden Bestuur van Frisbee Woerden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kintaiko - judo en jiu-jitsu Anco Bulk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Korfbalvereniging SDO Kamerik Frank-Anne Burggraaf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Korfbalvereniging THOR Harmelen Judith Kok Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Korfbalvereniging WKV Reflex Steffan Polderman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Majorette Excelsior Woerden Wendy Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hockeyvereniging MHC Woerden Razwan Ahmed Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Salsation (Latin Dansfitness-programma) Liesbeth de Jonge  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Schaakclub Woerden  Jan Pool Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Schietsportvereniging De Witte Roos Zegveld  Charles Lekx Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sportcentrum Woerden - boksen, kickboksen,
thaiboksen (tegen vergoeding)
Ramis Ghisyawan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sports and Healthclub Sportcity Woerden  Tom Buis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Squash Active Michel Lindner Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Taekwon-Do IN NAE DO KWAN Sahyun James & Boosabum Liesbeth Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tafeltennisvereniging Woerden Edwin Deisting Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tennisvereniging TV Cromwijck  Wesley Quispel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tennisvereniging VEP (in afstemming met tennisschool Groene Hart Tennis) Femke Six-Dijkstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
TumbleTime Luchtacrobatiek
(voorwaarde dat er 4 ophangpunten in de
zaal zijn en dikke matten)
Inge Haidar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volleybalvereniging VTC Woerden Mevr. Vrolijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Watersportvereniging Woerden (mits voldoende vrijwilligers) Gert-Jan Kootstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Yoga Point Woerden Loes Mackenzie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Ken jij ook nog een goede trainer die wel clinics zou kunnen verzorgen of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met onze collega Linda van Amerongen - Oskam, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

0
0
0
s2sdefault

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media