Vereniging in de school

Wat is het een leuke afwisseling van de lessen op school, als er eens een andere docent voor de klas staat! Een ''echte trainer'' van een sportvereniging die zijn eigen sport komt geven en met enthousiasme en passie voor zijn sport, zijn eigen verhaal staat te vertellen... dat maakt echt indruk! Bij 'Vereniging in de school' worden sportverenigingen en scholen aan elkaar gekoppeld en geeft de sportvereniging een clinic of workshop aan de leerlingen. De school haalt zo een professional in huis en de sportvereniging probeert leerlingen enthousiast te maken voor de sport. 
De lessen hoeven overigens niet altijd op de school zelf te worden gegeven. In het primair onderwijs is dit waarschijnlijk wel handiger, in verband met de veiligheid van de kinderen. Maar in het voortgezet onderwijs kan de sportvereniging ook met de school afspreken om de lessen op de eigen sportlocatie te geven en mogelijk ook op een ander tijdstip, bijvoorbeeld buiten de reguliere schooltijden. 

De onderstaande verenigingen hebben bij ons aangegeven dat ze ervoor open staan om benaderd te worden door de scholen om clinics te verzorgen. Scholen kunnen zelf contact opnemen met de genoemde contactpersonen om de mogelijkheden te bespreken.

Vereniging  Contactpersoon  Mailadres
 Bootcamp voor mij Jan Horstink   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Tafeltennisvereniging Woerden  Edwin Deisting  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Taekwon-Do IN NAE DO KWAN  Sahyun James & Boosabum Liesbeth  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Duikteam Woerden  Ad Vernet  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Tennisvereniging TV Cromwijck  Ton de Goey  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Biljartvereniging Acquit  Ron Langereis  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
TumbleTime Luchtacrobatiek
(voorwaarde dat er 4 ophangpunten in de
zaal zijn en dikke matten)
Inge Haidar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Frisbee Woerden Bestuur van Frisbee Woerden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Ken jij ook nog een goede trainer die wel clinics zou kunnen verzorgen of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met onze collega Linda van Amerongen - Oskam, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

0
0
0
s2sdefault

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media