Try Out (Sjors in het voortgezet onderwijs)

‘Sjors, ontdek je talent!’ liet afgelopen schooljaar meer dan 1700 basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve, creatieve, natuurlijke en technische activiteiten en workshops binnen de gemeente Woerden. Naar aanleiding van het succes van “Sjors, ontdek je talent!” in het basisonderwijs willen wij komend seizoen ook een aanbod realiseren voor de leerlingen in het voortgezet onderwijs (12-18 jaar). Dit gaat gebeuren onder de naam “Try Out”. De aanbieders kunnen ook voor deze doelgroep hun aanbod eenvoudig kenbaar maken via www.inwoerden.nl

Klik hier voor de brief met meer informatie voor aanbieders van activiteiten. 

Bewezen formule

Het Sjors-programma is inmiddels in bijna 100 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen en aanbieders. Het aantal kinderen dat na het volgen van een kennismakingscursus daadwerkelijk lid wordt van een (sport)vereniging ligt op circa 20%! Een mooi resultaat van gratis deelname aan dit prachtige project!

Meld uw activiteit ook aan!

‘Sjors, ontdek je talent!’ en ‘Try Out’ stimuleren kinderen om een structurele actieve deelname te bewerkstelligen. Hiervoor hebben wij alle aanbieders nodig! 
Meld uw (kennismakings)activiteit vanaf vandaag aan op www.inwoerden.nl 

De promotie van Try Out gebeurt via digitale flyers en social media. Via een gebruiksvriendelijke website www.inwoerden.nl kunnen kinderen zich vervolgens eenvoudig inschrijven. Basisschoolleerlingen kunnen zich ook via de Sjors-app inschrijven. De inschrijvingen verlopen volledig automatisch en administratief hoeft u niets te organiseren. Deadline U kunt tot uiterlijk woensdag 4 september 2019 kosteloos uw account aanmaken en uw activiteit(en) voor het hele schooljaar aanmelden. 

Meer info

Voor meer informatie over dit bericht en over het project 'Sjors, ontdek je talent!' en “Try Out” kunt u contact opnemen met Miranda van der Heul - Coördinator Brede School Woerden, via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-58772402 (bereikbaar op maandag en dinsdag). 

0
0
0
s2sdefault

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media