Sportstimulering na schooltijd - Programma brede school (NSA)

Het Beweegteam verzorgt het sportieve programma binnen aanbod van de (naschoolse) activiteiten binnen de Brede Scholen in Woerden. De Brede School Woerden is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties in de wijk die met jeugd te maken hebben, bijvoorbeeld de kinderopvang, Welzijn Woerden en Centrum Jeugd en gezin. 

Wilt u meer weten over Brede School Woerden, kijk dan op de website van Brede School Woerden. Hier kunt u ook sportieve cursussen en aanbod voor diverse leeftijdsgroepen terug vinden, die bij u in de buurt worden georganiseerd.

Binnen dit samenwerkingsverband werken we niet alleen samen met sportverenigingen en sportaanbieders, maar ook met verschillende partners van andere sectoren:

Cultuur
logo kuvo 

 

Zo werken we voor de brede schoolactiviteiten ook veel samen met het KUVO, het Klooster, verschillende dansscholen en kunstenaars. Het KUVO is een voorziening voor kunst- en cultuureducatie in gemeente Woerden en Linschoten en coordineert het educatieve cultuurprogramma in Woerden. Het programma vanuit het KUVO bestaat uit muziek- en dramaworkshops, dansworkshops, en beeldende workshops.

Wilt u meer weten over het naschoolse aanbod vanuit het KUVO, kijk dan op de website.

 

 Natuur en Mileu Educatie (NME centrum InBredius)
 nmelogo

 

Op het gebied van Natuur en Mileu eductie werken wij veel samen met het NME centrum InBredius. Samen met hen organiseren we verschillende activiteiten waarbij kinderen van alles leren over natuur, waar voedsel vandaan komt, duurzaamheid, ontdekken wat je in de natuur allemaal tegenkomt en hoe je met de natuur om moet gaan. Hierbij staat het spelen en spelenderwijs ontdekken altijd centraal!

 

Bezoek de website van het NME centrum InBredius voor meer informatie over NME centrum InBredius of bekijk hun facebookpagina.

 

 

Overige (lokale) partners waar we veel mee samenwerken:
Atelier P'72, Professor Loep, Caatjes Keuken, Vitasan, Natuurlijck, Thedi Trainingen, SYM Scratch, Maakfabriek Woerden, Your-Self, Silvia Guitterez (Spaans), Kers Koken, Iris Koelewijn, Colours4kids, etc.  

Voor meer informatie over het programma van de brede school woerden, kunt u contact opnemen met onze collega en coördinator Miranda van der Heul.

0
0
0
s2sdefault

Kies je Sport

Op zoek naar sport- en beweegaanbod wat bij jou past?

Zoek hier jouw sport!

Social Media