Sjors, ontdek je talent! 

Vanaf dit schooljaar start Brede School Woerden samen met Beweegteam Woerden met het project: Sjors, ontdek je talent! Sjors vervangt het vroegere Naschoolse Activiteitenprogramma (NSA) en het sportstimuleringsproject 'Maak kennis met een sportvereniging’. Met Sjors krijgen nóg meer kinderen de kans te ontdekken welke activiteit het beste bij hen past en wat hun talent is.

Hoe werkt Sjors?
Sjors werkt via een online platform. De aanbieders kunnen (nog steeds!) geheel kosteloos een eigen account aanmaken op www.sportstimulering.nl en hun aanbod invoeren. Zij geven daarbij zelf aan onder welke voorwaarden kinderen kennis kunnen komen maken of mee kunnen doen met de (bestaande) activiteiten. De activiteiten die voor 17 september 2018 waren ingevoerd, zijn gebruikt voor het vormgeven van een kleurrijk boekje (het Sjorsboekje). Alle activiteiten, ook de activiteiten die na 17 september zijn toegevoegd, staan ook op de website www.sjorssportief.nl  en in de Sjors-app. 

Alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 van basisscholen uit Woerden, Kamerik, Harmelen en Zegveld hebben het Sjors-boekje vlak voor de herfstvakantie ontvangen. Daarnaast zal periodiek onder de basisschoolkinderen een nieuwsbrief/flyer worden verspreid (start vanaf januari 2019) waarin de activiteiten van de komende periode (opnieuw) onder de aandacht worden gebracht. In de week van 10 december is een flyer verstuurd naar de basisscholen met een recent overzicht van (een deel van) de activiteiten. Klik hier om de flyer te bekijken.
De kinderen zoeken het gewenste aanbod zelf op de speelse, kindvriendelijke website www.sjorssportief.nl of via de app. De inschrijvingen verlopen volledig automatisch. Met de login-gegevens kunnen alle aanbieders zelf precies zien wat de status is van de activiteiten en de inschrijvingen. 

Heb jij het Sjors filmpje al gezien? 
Voor alle leerlingen en hun ouders hebben wij een speciaal filmpje gemaakt, om te laten zien wat er allemaal te doen is in het project 'Sjors, ontdek je talent!'. Bovendien leggen we daarin ook uit hoe de inschrijvingen verlopen. 
Het filmpje is te bekijken via deze link naar ons YouTube-kanaal: https://youtu.be/5DMApC4HdL4

Interesse of meer informatie?

Lees de informatiebrief voor aanbieders, voor meer informatie en de voorwaarden voor deelname aan 'Sjors, ontdek je talent!'.  

Heeft u nog een vraag of opmerkingen? Neem gerust contact op met Miranda van der Heul - Coördinator Brede School Woerden. 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06-52 087 706

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Kies je Sport

Op zoek naar sport- en beweegaanbod wat bij jou past?

Zoek hier jouw sport!

Social Media