• >

Gratis energieadvies voor sportverenigingen

Stel... Je wilt aan de slag met het verduurzamen van je sportvereniging. Op verschillende plekken kun je besparen op energie en ook op vaste lasten. En er zijn misschien mogelijkheden voor het opwekken van je eigen energie. Maar waar begin je?

Gemeente Woerden helpt je dit jaar nog met professionele begeleiding voor het verduurzamen van je eigen sportaccommodatie. Dit traject geeft je inzicht in het besparen van energie, hoe groot die besparing is en hoeveel het kost om dit uit te voeren. De begeleiding wordt aangeboden door een professionele adviseur: Eric Nohlmans van Duurzaam Wint. 
Meld je nu aan voor gratis begeleiding.

Je krijgt:

· Een gesprek op locatie met een energieadviseur. Hierbij wordt het energieverbruik in kaart gebracht en worden mogelijkheden voor besparen besproken;
· Een energiescan. Deze wordt gemaakt na het bezoek op locatie. Hierin staan alle mogelijkheden om energie te besparen of op te wekken. Ook gaat de energiescan in op kosten, opbrengsten en terugverdientijd van de verschillende maatregelen. Mogelijkheden voor subsidies en financiering worden ook meegenomen.
· Een telefonisch gesprek waarin het energieadvies wordt toegelicht en welke maatregelen het beste zijn om als eerste uit te voeren.

Om mee te doen moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

· De aanvrager is een sportvereniging met een eigen accommodatie in gemeente Woerden.
· Het traject moet eind 2020 afgerond zijn.
· Er is ruimte voor ondersteuning aan maximaal 10 sportverenigingen met eigen accommodatie. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Wees er dus snel bij.

Meer informatie en aanmelding
Neem contact op met Hasse de Boer, projectleider energietransitie van gemeente Woerden. Hij is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 06 – 50 08 18 40.

 

Willen jullie aan de slag met duurzaamheid op de vereniging en willen jullie graag de ervaringen delen met andere verenigingen? 
Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U wordt dan op de hoogte gehouden van het sportcafé over duurzaamheid dat in februari 2021 speciaal voor de sportverenigingen georganiseerd zal worden, ism het Sportoverleg Woerden en de gemeente Woerden. 

0
0
0
s2sdefault

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media