• >

Willen jullie deelnemen aan de Sportmarkt?

Vorig jaar is de Sportmarkt een groot succes geweest. Ook dit jaar organiseren we weer een kennismaking voor kinderen met verschillende sportverenigingen. Alle kinderen van groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs uit de gemeente Woerden krijgen hiervoor een uitnodiging.

Willen jullie als vereniging deelnemen aan de Sportmarkt? 
Wij willen de sportvereniging graag uitnodigen om op dinsdag 25 februari 2020 (in de voorjaarsvakantie) deel te nemen aan deze Sportmarkt.
U kunt op deze dag uw vereniging extra onder de aandacht brengen bij de kinderen uit de gemeente Woerden.
Dit kan bestaan uit een korte clinic of een doorgaande vorm.

De Sportmarkt zal worden gehouden in Sporthal Snellerpoort, Steinhagenseweg 3a, 3446 GP Woerden. De opbouw start vanaf ongeveer 8.30 uur. 
Kinderen kunnen tussen 10:00 uur t/m 12:00 uur binnenlopen om deel te nemen aan alle verschillende sporten. Ook is het voor de ouders handig om wat informatie te kunnen krijgen van de verschillende sporten (neem dus gerust flyers, visitekaartjes of A4tjes mee, waarop jullie aanbod vermeld staat!)

We streven ernaar om op deze dag geen kosten in rekening te brengen bij de deelnemende kinderen.

Aanmelding voor vrijdag 7 februari! 
Als u op deze dag graag uw vereniging wil komen promoten, kunt het inschrijfformulier invullen en opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook kunt u op het formulier aangeven hoeveel ruimte er nodig is om de sport te kunnen beoefenen en of jullie eventueel een stroompunt nodig hebben.
Ook zijn er kraampjes beschikbaar om uw flyers of andere informatie uit te stallen.

Wij doen ons uiterste best aan alle wensen te voldoen. 

Graag horen wij voor vrijdag 7 februari of u aanwezig wilt zijn op deze dag.

Willen jullie ook aanwezig zijn bij de Koningsspelen?

Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar verenigingen die met ons willen samenwerken bij de jaarlijkse Koningsspelen. De Koningsspelen worden gehouden op 17 april 2020 voor alle basisscholen in Woerden. Verdere informatie krijgt u later. Als u nu al interesse heeft om hier aan mee te willen doen kunt u dat mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

0
0
0
s2sdefault
Clear filters

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media