• >

Update activiteiten 'Sjors, ontdek je talent!' en Try Out nav maatregelen tegen het coronavirus

Wij hebben besloten om de komende periode het onderwijs zoveel mogelijk te ontzien, met het reserveren van lokalen voor Sjors en de uitvoering van naschoolse activiteiten. De Sjors activiteiten die voor dit schooljaar nog gepland stonden op de basisscholen, zullen dus sowieso NIET gaan plaatsvinden op de scholen.
 
Daarnaast zullen er sowieso geen creatieve Sjors-activiteiten binnen gaan plaatsvinden tot 31 mei.
Vanaf 1 juni is er wel gelegenheid op de eigen locaties van de aanbieders of in de buitenruimte nog activiteiten te doen, binnen de geldende coronarichtlijnen. 
 
Sjors start weer! 
Sportieve activiteiten kunnen wel weer plaatsvinden op de locaties van de sportverenigingen. Deze activiteiten zijn te vinden in op www.sjorsinwoerden.nl. De promotie van deze nieuwe cursussen en de herstart van Sjors gebeurt via de scholen en onze sociale media (facebook, twitter en instagram). 
Sportaanbieders kunnen hiervoor hun aanbod opgeven via www.inwoerden.nl en via https://www.sportstimuleringnederland.nl/ .
 
Try Out! 
Ook voor de doelgroep van Try Out kunnen wel weer activiteiten plaatsvinden op de locaties van de sportverenigingen. Deze activiteiten zijn te vinden op www.inwoerden.nl. De promotie van die activiteiten zal dit schooljaar niet meer gebeuren via de scholen, omdat het voortgezet onderwijs nog niet is gestart. 
Als leerlingen aan dit aanbod willen deelnemen, kunnen zij zelf contact opnemen met de aanbieder om te vragen naar de mogelijkheden, rekening houdend met alle aanpassingen omtrent de coronamaatregelen. 

Wat gebeurt er met de cursussen en de cursusgelden van 16 maart tot 31 mei?
Aanbieders van de cursussen met data tussen 16 maart tot 31 mei, zullen contact opnemen met de al ingeschreven deelnemers over de afgelasting van de huidige cursus. Daarnaast hebben wij de organisatie van Sjors gevraagd de reeds ge├»ncasseerde inschrijfgelden voor de afgelaste lessen terug te laten storten op de rekeningen van de (ouders / verzorgers van) deelnemers.
Ouders / verzorgers hoeven hun kind(eren) overigens niet zelf uit te schrijven voor een activiteit, dit zullen wij centraal via het Sjors-systeem regelen.
 
Vragen? 
Mocht u vragen hebben, kunt u op werkdagen contact met ons opnemen door te bellen naar 06-58772402.
0
0
0
s2sdefault

Zoek je sport

Je kunt al het sport- en beweegaanbod terugvinden op de volgende pagina:

Zoek eenvoudig naar sportaanbod wat bij jou past!

Social Media